Nota legal

Objecte i continguts

De conformitat amb la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE).

La present pàgina web ha estat dissenyada per donar a conèixer i permetre l'accés al públic a la informació relativa als continguts, activitats i serveis oferts per JP CALAFAT S.L. - CIF B17497678 amb adreça a C/ Del Progres S/N Pol. Industrial, 17257 Torroella de montgrí


Política de protecció de dades

JP CALAFAT S.L. no es fa responsable en cap concepte que poguessin ocasionar els usuaris de la present pàgina web, per l'ús il·legal o malintencionat de la mateixa, o dels continguts i informacions accessibles o facilitades a través d'ella.

L'usuari atorga el consentiment exprés, lliure i de forma inequívoca perquè les seves dades de caràcter personal siguin incloses en l'esmentat fitxer automatitzat amb la finalitat de ser utilitzats per als fins propis de la gestió de clients i usuaris.

La recollida de les seves dades de caràcter personal es realitza amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, podent remetre-li ofertes comercials via e-mail, sms o altres mitjans dels productes i serveis oferts per JP CALAFAT S.L. que poguessin ser del seu interès.

Les autoritzacions per a la cessió de dades i l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol mitjà es poden revocar, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a info@jpcalafat.com indicant per escrit la seva petició i adjuntant fotocòpia del seu DNI.

A aquests efectes l'informem que en qualsevol moment el Client / Usuari podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades de caràcter personal a l'adreça abans indicada. JP CALAFAT S.L. es compromet a tractar de manera absolutament confidencial les seves dades de caràcter personal i a utilitzar-només per a les finalitats indicades.

En virtut del principi de qualitat de dades, el Client / Usuari ha de comunicar per escrit a JP CALAFAT S.L., mitjançant qualsevol mitjà que permeti tenir constància de la recepció per JP CALAFAT S.L., qualsevol error que pot apreciar en les seves dades personals a fi que es procedeixi a rectificar-los.

Les dues parts consideren que les dades que obren en els sistemes de JP CALAFAT S.L. són correctes, en cas que el Client no exerceixi el seu dret de rectificació. Així mateix l'informem que JP CALAFAT S.L. té implantades les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal. A través d'aquesta pàgina web no es recull cap dada personal sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.


Legislació aplicable

El present Avís Legal es regirà pel que disposa la legislació espanyola sotmetent-se a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals del domicili del titular del web.
Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra